четвъртък, януари 23, 2014

Телекинезата, отговорът на всички земни проблеми

Телекинезата е много яко нещо. Има поне сто и двайсет куприлиона причини това да е така. Без телекинеза на практика ние сме се изолирали от действително якия свят в който живеем. Ако притежавахме телекинезата изобщо нямаше да има значение, че в предното изречение не съм използвал нито една запетая. Изобщо нуждата от телекинеза е ежедневна. Хората почти са се пристрастили към това да искат да имат телекинеза. Но изкуството на телекинезата е силно мистично и футуристично. Чисто физически и квантово погледнато е напълно възможно, но дори най-изпечените тибетски монаси не могат да го постигнат. Това е една голяма мечта и на всички хора по света, от Далай Лама 16-ти, през Обама, че чак до монахът който продаде своето ферари. Има много доказателства че в миналото е имало действащи телекинетици. Пирамидите в Египет 100% са построени чрез телекинеза. Абсолютно сигурно е, че и хората са се разпрострели по цялата Земя с помощта на телекинеза. Просто чийф телекинетика на първите хора е размятал насам натам други от племето и те са се озовали на различните континенти острови и т.н.

Телекинезата е чувството, че когато нещо е невъзможно, то по принцип е възможно с леки корекции в пространствените показатели. Има си специални научни обосновки на това, но дори Айнщайн не е успял да ги разгадае. Дори аутистите не успяват да достигнат до фазата на пространственото приближаване на един към друг на два предмета без физически да им се помага.

От друга страна политическата телекинеза е възможна. Без абсолютни никакви физически симптоми, крайно десни стават крайно леви, или го играят на крайно средни. Физическото приближаване на един субект депутат до друг субект депутат е просто мистерия, но и факт. Друг особено интересен факт за телекинезата е, че когато даден телекинетик се изправи пред друг телекинетик, то печели първия използвал телекинеза.

Ако се замислим за позитивните страни на телекинезата, то ще осъзнаем че евентуалния принос от телекинезата ще даде огромен импакт върху нашето общество. Напълно ще изчезне употребата на опашки по магазините, опашки пред КАТ и всякакви опашки като цяло. Особено високо ще се цени това по Коледа и Нова Година. Излишно ще стане и държането на чадър докато вали. Просто ще отблъскваме всички капки настрани. Истински фурпор и ултра модернизъм ще настане в селското стопанство. Брането ще се превърне в един високо технологичен бизнес, в който обаче няма да се използва грам техника с изключение на кафе машина. Производството и пощенските услуги ще бъдат преобрзени също из основи. Ще бъде въведена нова полева единица „летящо писмо”, вероятно патент на най-голямата пощенска корпорация в Света „Flying mail”.

Чисто икономически телекинезата ще бъде толкова безпрецедентно успешна практика, че Индустриалната революция ще ни се струва като откриването на топлата вода. Поради това научните разработки в сферата на телекинезата би следвало да си изклютително засилени и интензивни. Високо финансирани от държави и мултинационални корпорации. Мисля, че ако до 15 години не бъде въведена телекинезата поне на ниво експерименти с коли и перални, то човечеството определено не се движи в правилна посока. Вместо да се организират безсмислени конвенции по проблемите на глобалното затопляне, то трябва интензивно да се работи по въпросите за осъществявне на разумна и приложима телекинеза за ежедневна употреба.

Няма коментари: