сряда, март 02, 2011

Народ

Народ, запушен, но не от цигарен дим изпушен, а от вредни мисли и дух послушен.
Народ, пресичащ на червено. Защо да чака, та нали всичко в неговия болен мозък е зелено.
Народ, избягал от реалността, във филмовото ежедневие на убийства, катастрофи и вредни политически строфи. В днешно време политици е равно на комици, а публиката и на двете е по-смешна и от двете. Народ, сред който уличните музиканти са по-талантливи от клубните.
Всеобща заблуда е обхванала масово среднотъпия човечец. Но той е доволен. Щом може да гледа "Слави" преди да си легне, и щом Ферхунде му се усмихва от "тиливизора" всичко е наред. Народ, вярващ, че хляба все още е един лев :)
Циганино, поради що се дърпаш да се наречеш българин? Ти вече не си малцинство.
Утре ще бъде деня на най-българския празник, уж. Колко ли патриотични думи ще се изрекат в пристъп на патриотизъм и безпочвена гордост от принадлежност към някога славен народ. Очаквам президентската реч да бъде нискобюджетен ремикс от речите от предните 3 години.
Народ от хейтъри и мрънкачи. Хора без работа, или такива, които предпочитат да не си вършат работата. Народ, бъркащ "аз мисля, че това е така" с "това е така".
Все повече хора, които си говорят сами, виждам по улиците. Това е малко тревожно и малко тъпо. Даже се чудя какво ли ги кара да си говорят сами. Надали е шизофрения. Народ, обладан от себе си и фен на монолога :)
Народ, силно нуждаещ се от нова и свежа кръв, която да навлезе в мозъка му и да го накара да мисли и действа по-смислено, да работи, да вярва и да обича, да откъсне едни от 5 до 10 процента от интровертността си и да ги даде на екстровертността си :))))

1 коментар:

DedP00L каза...

fatal vse edno az sym go pisal.znae6 4e ne kazvam bravo 4esto, no tova e za bravo (y)